Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

• Acest site este dezvoltat și administrat de SPERANȚA MEDIA
• Utilizarea acestui site presupune că sunteți implicit de accord cu termenii și condițiile detaliate mai jos.
• Pentru folosirea în bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

1.    DREPTURI DE AUTOR

Conținutul site-ului www.sperantamusic.com  este, în totalitatea lui, proprietatea SPERANȚA MEDIA și, după caz, a altor persoane juridice sau fizice. Copierea și utilizarea conținutului fără a obține în prealabil acordul SPERANȚA MEDIA sau al proprietarului de drept sunt interzise și ilegale.

Întregul conținut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe, produse audio în format electronic și alte date - este proprietatea SPERANȚA MEDIA și a furnizorilor săi și este protejat de legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Aveți permisiunea de a descărca fișierele/materialele audio (negative) cumpărate doar pentru utilizare proprie, non-comercială.

Întregul conținut al paginii este protejat prin legislatia română și internatională a drepturilor de autor. Utilizarea, fără acordul SPERANȚA MEDIA, a oricăror elemente enumerate mai sus este strict interzisă și se pedepsește conform legilor in vigoare.

2.    UTILIZAREA SITE-ULUI

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajați:
- să nu modificați, adaptați, copiați, distribuiți, împrumutați, transmiteți sub nicio formă (gratuit sau contra cost), afisați, publicați, reproduceți înregistrări sonore sau să creați produse derivate audio-video (ex. să nu utilizați negativele sau pozitivele cumpărate de pe acest site pentru realizarea și înregistrarea unui album audio sau video);
- să nu vindeți nici un fel de informații, produse sau servicii obținute prin intermediul site-ului;
- să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor, etc.;

3.    UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DE NATURĂ PERSONALĂ

SPERANȚA MEDIA respectă confidențialitatea datelor. Toate informațiile de natură personală pe care ni le furnizați sunt confidențiale, www.sperantamusic.com utilizează mijloace tehnice adecvate pentru a asigura securitatea datelor dvs. Puteți naviga pe site fără să oferiți nici o informație despre dumneavoastră, însă pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitați, va fi nevoie de informații de natură personală.

SPERANȚA MEDIA poate deține și folosi aceste informații (furnizate de exemplu printr-o cerere, un formular de înregistrare sau de comandă, care pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, adresa de email, informatii despre modul în care folosiți produsele noastre, etc.) doar pentru a vă comunica ofertele speciale și informații actualizate despre serviciile și produsele oferite de către SPERANȚA MEDIA.

4.    LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

SPERANȚA MEDIA caută, în permanenţă, noi modalități de a îmbunătăţi calitatea servicilor oferite pentru ca dvs. să aveți acces cât mai ușor și la orice oră, la materialele oferite atât utilizatorilor din România, cât și celor din diaspora. În pofida tuturor eforturilor, SPERANȚA MEDIA nu garantează că funcționarea site-lui și a serverelor va fi neîntreruptă și lipsită de erori, că utilizarea site-ului este lipsită de riscuri care pot provoca daune specifice internetului și tehnologiilor digitale. 

SPERANȚA MEDIA nu poate fi trasă la răspundere pentru eventuale erori funcționale apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri, etc., făcute de compania terță care găzduiește site-ul,  precum nici pentru alt tip de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilității utilizării acestora. 

5.    MODIFICĂRI

SPERANȚA MEDIA își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de față, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afișate în acest loc și vor avea efect imediat, iar utilizarea site-ului în continuare înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

6.    LEGISLAȚIA APLICABILĂ

Termenii și condițiile de utilizare se supun legislației române și internaționale în vigoare. Orice conflict apărut între SPERANȚA MEDIA și utilizatori se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor va intra în compentența instanțelor.

7.    DISPOZIȚII FINALE

Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii şi/sau cu modificările aduse acestora, vă rugăm să încetaţi folosirea acestui site imediat.


Cauta negative

Cos de cumparaturi

Coş gol