Întrebări Frecvente

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de utilizarea acestui site.

1. Cum îmi fac cont de utilizator?

Din lista de produse se selectează, după caz, unul sau mai multe produse, se adaugă în coș, după care se selectează butonul Checkout. În această pagină se completează datele personale pentru  crearea contului. După completarea și trimiterea formularului, veți primi pe adresa dvs. un email de la Speranta Media, care va conține link-ul de activare a contului.  Dacă nu primiți email-ul în INBOX, e posibil ca acesta să fi intrat în folderul SPAM sau BULK.  După activarea contului, vă puteți loga pe site pentru a finaliza comanda pe care ați început-o.  Dacă întâmpinați probleme de orice natură, accesați secțiunea  “Contact” pentru a ni le transmite.

2. Cum devin membru dacă am deja cont de utilizator?

Dacă aveți deja un cont de utilizator și sunteți logat pe site, în modulul de log in, va apărea butonul  “Vreau să devin membru”.  Faceți click pe el și veți fi direcționat în secțiunea de plată a abonamentului anual. După ce confirmați statutul de membru, veți avea acces la produse (negative și pozitive) care vor fi disponibile exclusive pentru membrii abonați pe www.sperantamusic.com

3. Cum devin membru sau cum mă abonez pe sperantamusic.com?

Aveți posibilitatea de a vă înscrie direct ca membru prin accesarea secțiunii ABONAMENT. După completarea formularului, trimiterea acestuia și achitarea contravalorii abonamentului, veți primi pe adresa de email cu care v-ați înregistrat, un email de la Speranta Media, care va conține link-ul de activare a contului de membru. După înregistrare vă rugăm să vă verificați adresa de email și să faceți click pe link-ul primit. Veți fi direcționat în secțiunea de plată a abonamentului anual. După ce confirmați statutul de membru, veți avea acces la produse (negative și pozitive) care vor fi disponibile exclusive pentru membrii abonați pe www.sperantamusic.com Dacă întâmpinați probleme de orice natură, accesați secțiunea “Contact” pentru a ni le transmite.

4. Cum plătesc?

Plata se face online prin sistemul de plată electronică PayPal cu card bancar. În cazul în care nu vi se acceptă procesarea tranzacției vă rugăm să luați legatura cu banca emitentă pentru deblocarea cardul pentru plăți online.

5. În cât timp primesc link de descărcare?

Link-ul de descărcare a produselor comandate se generează automat de sistem și se activează în momentul efectuării plății. Link-ul este trimis la adresa de email cu care v-ați înregistrat. Eventuale întârzieri s-ar putea să apară din cauza serverului de email. Dacă nu primiți acest link de descărcare vă rugăm să ne contactați, iar noi vom încerca să rezolvăm în cel mai scurt timp posibil problema aparută.

6. Cum descarc fișierul (negativul/pozitivul)?

În email-ul primit în mod automat de la sperantamusic.com se va afla link-ul sau link-urile produselor comandate. Accesați link-ul și descărcați fișierul. 

7. Am dreptul să folosesc materialele pentru înregistrarea unui album (CD) sau a altor înregistrări sonore?

Nu! Aveți dreptul să folosiți materialele cumpărate de pe acest site doar în scopuri personale, adică să cântați în cadrul programelor din biserică, la diferite evenimente (nunți, seri de tineret, conferințe creștine, etc). Materialele audio nu se împrumută, nu se distribuie gratuit sau contra cost, nu se posteaza pe site-uri de “torente creștine”. Aveți permisiunea de a descărca fișierele/materialele audio (negative) cumpărate doar pentru utilizare proprie, non-comercială.

Întregul conținut al paginii este protejat prin legislatia română și internatională a drepturilor de autor. Utilizarea, fără acordul SPERANȚA MEDIA, a oricăror elemente enumerate mai sus este strict interzisă și se pedepsește conform legilor in vigoare.

8. Am dreptul să filmez un videoclip a cărui coloană sonoră să includă negative/pozitive de pe acest site?

Nu! Filmarea unuia sau mai multor videoclip-uri care să conțină coloana sonoră ce folosește negative sau pozitive cumpărate de pe acest site este interzisă. De asemenea, nu este permisă includerea unui astfel de videoclip pe un DVD și reproducerea ulterioară a acestuia. Expunerea publică prin postări și distribuiri pe site-urile de profil, rețelele de socializare sau alte platforme (precum YouTube, Trilulilu, etc.) este de asemenea interzisă și va atrage după sine răspunderea în fața autorităților competente.

9. Negativ la comanda

Sectiunea de "Negativ la comanda" este dedicata pieselor din repertoriul international comun, adica piese pe care le canta toata lumea si nu sunt
cu drept de autor, nu o sa facem un alt intrumental, sau unul asemanator la piese ce apartin altor interpreti fara acordul lor, chiar daca acestia au albume
produse de Studio Speranta, noi incercam atat cat se poate sa va punem la dispozitie instrumentalul original.

Cauta negative

Cos de cumparaturi

Coş gol